Avdeling Sarpsborg
Om oss


Norsk Schäferhund Klub avdeling Sarpsborg ble stiftet i 1957.

Vi er en av Norsk Schäferhund Klub`s 24 landsdekkende avdelinger. Sarpsborg har siden sin oppstart, befestet sin posisjon innenfor hundesporten. Innen brukshund, lydighet, utstilling og IPO/SCHH har vi vært i toppsjiktet gjennom alle år - både i inn - og utland. Det bidrar til at vi har stor kompetanse for opplærlig av nye medlemmer, noe som igjen kvalitetssikrer for de som velger våre tilbud.

Vi arbeider for et aktivt miljø innenfor de forskjellige aktivitetsområdene. Vi skal tilby aktiviteter fra vanlig husdressur til konkurranserettede aktiviteter på høyeste plan. Vi arbeider for rekrutering - og ser klart at bredde skaper rom for topputøvere.

I vår avdeling skal det være plass for alle - vi arbeider for samhold, meningsfull opplæring og trivsel innenfor alle ledd. Selvsagt i samsvar med lover og regler - og alltid ut fra hensynet til andre. Vi har alle hunderaser hos oss, og du er velkommen uansett hvilket ambisjonsnivå du har.Trykk her, dersom du ønsker å laste ned vår informasjonsbrosjyre.