Avdeling Sarpsborg
Jubileumsutstilling 6-7. mai 2017


Norsk Schäferhund Klub Avdeling Sarpsborg har i år 60 års jubileum.
I den anledningen var det lagt opp til en jubileumsutstilling hvor avdelingen også var tildelt Landsdelsutstilling (LD) for vår region av Norsk Schäferhund klub. Dette er en av 4 årlige utstillinger og går etter Tysk mønster.

I anledningen hadde vi fått disponere parkanlegget ved Hafslund Hovedgård. Dette ga oss en ny ramme, men fantastisk vær på lørdag gjorde dette til en nydelig innramming på arrangementet. Søndagen var det tid for NKK utstilling, men begynnelsen av dagen foregrep seg med litt nedbør på begynnelsen av dagen.

Uforutesste utfordringer ble løst av alle på strak arm, alt fra kiosk, sektretæriat, dommere osv. Med andre ord et maskineri som var i stand til å løse de utfordringene som fort kan oppstå på et slikt arrangement.

Dessverre plages de fleste avdelinger med få påmeldte hunder på sine utstillinger og dette gjentok seg også på våre utstillingsdager. Trøsten vi har, er at det både har vært avdelinger som har gjennomført utstillinger med færre hunder, men også avdelinger som har måtte avlyse sine arrangement.

Ut fra de rådende forhold, er vi godt fornøyd med vårt arrangement.