Avdeling Sarpsborg
HUND FOR TRIVSEL OG GLEDE

 
Bli med på vårt lystbetonte hundekurs som lærer deg å lære hunden din ulike øvelser,
tilpasset deg og din hund.
Kurset er åpent for alle raser fra 4-5 måneder.

Kurset går på øvelser som peker frem mot bronsemerket, et bevis på at du og hunden mestrer en rekke oppgaver. Vi jobber med blant annet sitt, dekk, bli, lineføring, hopp over hinder, og ikke minst kontakttrening. Dere blir også introdusert for sportrening. Alt dette er øvelser som er flotte når det gjelder hverdagslydighet og vanlig aktivisering av din beste venn.

Instruktør Hilde Christiansen har lang erfaring innen pedagogikk, læringsteknikker, og innlæringsmetoder, og har i tillegg til å ha hatt kurs, trent, tatt prøver og konkurrert med egne hunder i mange år.

Vi i Norsk Schäferhund klub avdeling Sarpsborg har hund som hobby og lidenskap. Vi ønsker at flere skal nyte godt av det å ha en lydig og glad hund – det er positivt både for sjel og kropp. Ut fra dette har vi gleden av å tilby vårt omfattende og målrettede kurs som går over hele 10 samlinger til kun kr. 950,-!

Det blir tilbud om bronsemerkeprøve for de som ønsker det til slutt!

Vi starter opp tirsdag 6.mars kl. 18.00 på vårt klubbområde i Rokkeveien 472, 1746 Skjeberg – opp skogsvei tvers ovenfor Sandbæk Gård.

Følg oss på Facebook – se www.schafer-sarpsborg.com
eller ring Hilde på tlf. 472 84 048 for nærmere opplysninger.

Påmelding til post@schafer-sarpsborg.com eller til Hilde på tlf. 472 84 048

Velkommen!