Avdeling Sarpsborg
Avholdt RIK prøver 7-8 oktober

Litt info fra vårt RIK arrangement 7. og 8. oktober 2017.

Etter en del trøbbel med mailserver som satte oss litt ut i forhold til oversikt hva gjelder påmeldinger endte vi tross alt med å få gjennomført. Arrangementet gikk over to dager i hht.terminoppsettet. Vi hadde når påmeldingen gikk ut 5 stk i BH, 1 stk i SL og 4 stk IPO 1.
Som bildene viser endte vi opp med 3 ekvipasjer i BH - 1 ekvipasje i SL og 3 ekvipasjer i IPO 1.
På bildet i BH ser vi fra venstre Roar Kjønstad, Tom Atle Nohr med Fjellas Filippa og Hilde Christiansen med Haukåsens Egen. Vi gratulerer med bestått prøve.

Neste bilde viser fornøyde deltakere ned bestått prøve. Fra venstre dommer Ivan Jenssen og figurant Kim Martinsen. Deretter Frøydis Wathne med Dirty Harry av Thorarinn IPO 1, Tonje Erstad med Olivia Vom Zidena IPO 1, Jostein Berndt med Prolines Linea IPO 1 og Anette Tobiassen med Amazing Zenta av Hedenhaft SL 1.
Stevneleder Sølvi I Hansen.
Vi takker deltakere , publikum og hjelpere fra klubben ute og inne for to flotte høstdager.
En spesiell takk til Ivan Jenssen som til tross for dårlig helse før og gjennom arrangementet endte opp med å gjennomføre dommeroppdraget.

Vi gratulerer Kim Martinsen med mønstring og godkjenning som prøvefigurant. Sin første opptreden på vårt RIK arrangement 7. og 8. oktober 2017.
Vi benytter samtidig anledningen til å takke for den jobben du legger ned som treningsfigurant i klubben. Innsats og lojalitet på høyt plan.