Avdeling Sarpsborg
Stemningsrapport fra avdeling Sarpsborg!

For LP-interesserte medlemmer i en del av avdelingene på Østlandet, hadde omsider dagen kommet da den siste spenninga skulle utløses. Det hadde blitt 31. mars, og klart for siste runde i sesongens appellcup mellom Romerike, Oslo, Indre Østfold, Fredrikstad, Halden og Sarpsborg.

Mange timers trening skulle nå helst ende opp med at hver ekvipasje viste seg som den best mulige utgaven av seg selv. Det var om å gjøre å få kontakt og å holde på kontakten, skille høyre fra venstre og sakte fra spring, skille dekk fra sitt og sitt fra dekk, skille kom fra bli, og hit fra dit. Det skulle vise seg å gå bra for de aller fleste. De som skulle finne ruta fant den, stort sett, de som skulle hoppe hinder hoppa, stort sett. De som skulle komme kom, og de som skulle ligge lå, stort sett.

Det var som sagt Sarpsborg. Den selverklærte Solbyen. Og jammen; sola skinte og himmelen var faktisk blå. Det kunne vært en super dag, hadde det ikke vært for en sur vind som sørga for frosne fingre og stive nakker. Det var ingen hjelp sånn sett fra værgudene, til å få senka skuldrene, og holde nervene på avstand. En velutstyrt kiosk og en solvegg kunne imidlertid fungere som en slags varmestue, og med varme pølser, varme vafler og varm kaffe for de som liker slikt, ble det ikke altfor mange frostskader likevel. Og sur vind til tross; flotte vinnere i ulike klasser ble kåra, særdeles velfortjente premier ble delt ut, applaus ble gitt, og skuldrene kunne til slutt senke seg.

Avdeling Sarpsborg takker alle deltakere for flott sportsånd, og gratulerer så mye med mange fine resultat gjennom en lang vintersesong. Noen er drevne utøvere, andre særdeles lovende rekrutter! Lykke til videre til alle som en. Stor takk også til dommer Lene Berntsen, som holdt det gående gjennom dagen. Stor takk til alle hjelpere, som bidro i og med kiosk, til alle som ordna med utstyr, og de som holdt papirene i orden. Stor takk også, til alle som har deltatt som hjelpere i alle avdelingene vinteren gjennom. Sist, men ikke minst; stor takk til stevnets sponsor: Sportman Pride