Avdeling Sarpsborg
Nok et vellykket arrangement i avd. Sarpsborg!

I går lørdag 10. juni arrangerte vi NKK kåring (brukshund kåring) og K-test. Det var 5 stk påmeldt til kåring og 12 stk. deltakere til K-test.
Dommere var Gunnar Olsen Kåring og K-test og Steinar Aagaard K-test. Arrangementet startet kl 09.00 og var i havn kl. 16.00. Det var hyggelig at flere raser deltok. Schaferhund, Rottweilere, Bordercollie, Jack Russel terrier og wehls corgi.

Det var deltagere fra fjern og nær - helt fra Bergen var det deltagere på kåringen. 4 ekvipasjer bestod kåringen og alle bestod K-testen. Vi gratulerer alle sammen og ønsker helle og lykke fremover.

Vi takker hjelpere i klubben som la til rette både før, gjennom og etter arrangementet. En stor takk til de som stod for mat og drikke også. Pølse og brød, hamburgertallerken/potetsalat, vafler, kaffe/mineralvann - det manglet ingenting, veldig bra.
På fellesbildet ser vi fra venstre; Hlin Eldon Jonsdottir som stilte med to hunder Lotta og Yr, Tlri Lindvik og Nero, Torunn Haltbakk og Gawains Bright Star, Bjørn Egil Bergstrøm og Exxon, Per Ingar Olsen og Karaka Vom Funken Spiel, May - Britt Andresen og Agravis Umi, Kari Strande og Prolines Leonardo Da Vin, June Haugerud og Prodens Mary Donna, Eileen Pollen og Ajenta av Heldenhaft og dommerne Gunnar Olsen og Steinar Aagaard.

En aktiv og innholdsrik dag på klubbhytta